Salvador Pla, del Club de Tir Olímpic «La Costera» Campió d’Espanya veterans

El Club de Tir Olímpic «La Costera» de Xàtiva està d’enhorabona, el seu esportista i vicepresident Salvador Pla Pérez s’ha proclamat aquesta setmana Campió d’Espanya en la categoria de veterans, en la modalitat olímpica de Pistola Aire comprimit, que s’ha realitzat en Prado Salobre, Logronyo, en aconseguir 557 punts, avantatjant en 6 punts al segon classificat i en 10 al tercer. Al citat campionat s’han presentat més de tres-cents esportistes de tota la geografia espanyola, competint a nivell individual i també per equips representant a les diferents federacions autonòmiques.

Pel que fa a equips també s’han obtingut excel·lents resultats per al Club de tir olímpic «La Costera», ja que dos dels tres esportistes que representaven a la federació valenciana, José María Gómez Torregrosa i Salvador Pla Pérez, s’han proclamat subcampions d’Espanya per equips de federació.

Al seu torn, José María Gómez ha aconseguit un meritori nové lloc, en la competició individual, tenint en compte que era la seua primera participació en un campionat d’Espanya.

Des del Club de tir olímpic «La Costera, us animem que vingueu a conéixer i practicar el nostre esport».

No hay comentarios

Dejar respuesta