Rubén García, dóna màscares amb un somriuré als professionals de la salut de l’Hospital de Xàtiva

El jugador de futbol del CA Osasuna, Rubén García natural de Xàtiva, ha volgut fer una donació especial amb un disseny específic de màscara higiénica als professionals de la salut de l’Hospital de Xàtiva.
ruben garcia-diaridigital.es 2En el disseny d’esta màscara ha utilitzat el seu gest habitual realitzat durant els millors moments de joc i que ja s’ha popularitzat entre els seus seguidors amb el nom «Posa’t una màscara feliç» (Put on a happy Mask).

Les màscares han superat tots els controls de qualitat i homologació i acaben de rebre’s a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, lloc on Rubén García ha volgut des del principi portar aquest somriure dedicat a tots els professionals de la salut.

Per part dels sanitaris i organitzat per la Gerència del Departament, s’ha començat ja distribuir aquestes màscares entre les arees de Pediatria i Urgències, els professionals han tingut un moment d’aplaudiment com a gest de gratitud per aquesta iniciativa d’aquest esportista xativí.

mascarillas-ruben garcia-diaridigital.es2Atès que es disposa de màscares sanitàries suficients i a la vista del disseny tan especial d’aquestes màscares «per dona felicitat» el personal sanitari ha pensat a donar-les als centenars de xiquetes i xiquets que han estat enviant dibuixos, textos i missatges a través de les xarxes socials tots aquests dies als sanitaris i les persones ingressades.

També es donaran als centres socio sanitaris com el centre de dia acufem13 de Xàtiva de malalts mentals, als col.legis Cervantes i Vicent Rius de Canals entre d’altres, i que també han enviat dibuixos i textos d’ànim durant els pitjors moments de crisi sanitària.

ruben garcia-diaridigita.es

No hay comentarios

Dejar respuesta