La Font de la Figuera se suma al dol per les víctimes de la Covid-19

– Hui a les 12.00 del migdia, representants de la corporació municipal i veïns del poble, han secundat el minut de silenci a la porta de l’ajuntament
– La resta de les persones estaven avisades per participar en el minut de silenci des d’on es trobaren

El dol oficial per les víctimes de la Covid-19 ha començat este dimecres a tot l’estat amb un minut de silenci a les 12.00 i s’allargarà fins al 6 de juny. Es tracta del dol oficial més llarg de la història de la democràcia.

Com a mostra de suport, l’ajuntament de la Font de la Figuera i tot el municipi, és conscient del dolor que ha suposat els danys que ha suposat la pandèmia. Per compartir amb totes i tots tanta tristesa, solidaritat i emoció, reproduïm part del text del decret del govern per la seua sensibilitat i afectivitat, com a mostra de reconeixement a totes les víctimes.

BOE, 27 de maig de 2020:

«Perquè és bo que la societat que treballa junta pel bé comú puga manifestar també junta el seu dolor, perquè és digne consolidar els vincles socials amb un dol col·lectiu i unitari en record de totes les víctimes provocades per la violència, el terror, les catàstrofes o la malaltia, perquè és just homenatjar els compatriotes que han sacrificat les seves vides en el compliment del deure davant una amenaça insòlita contra la salut i el benestar de la Nació, perquè és necessari expressar el respecte a les generacions majors que, després de treballar durant anys difícils pel nostre progrés, s’han vist especialment afectades per la pandèmia, i perquè és proporcionat expressar el convenciment que la valoració de les cures en les decisions públiques és l’aposta més fecunda pel futur, en memòria de les víctimes pel COVID-19 i en senyal de dol…”.

No hay comentarios

Dejar respuesta