Rotary Club Xàtiva programa una conferència sobre astronomia a càrrec del científic Iván Martí Vidal

La ponència “Atando el cielo a la Tierra con  la Radioastronomía” se celebrarà el dilluns, 28 de novembre, a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva. Serà gratuïta i oberta al públic en general.

El compromís amb la divulgació i la promoció de la cultura i la ciència ha estat des de sempre un dels eixos de Rotary. Així doncs, seguint aquesta línia, Rotary Club Xàtiva ha organitzat per al pròxim 28 de novembre una interessant conferència a càrrec del professor titular d’astronomia de la Universitat de València, Iván Martí Vidal, amb l’objectiu d’acostar aquesta ciència, coneguda també com «la mare de totes les ciències» al públic xativí.
L’assistència a aquesta xerrada serà lliure i gratuïta, per la qual cosa des de Rotary Club Xàtiva anima a assistir a ella a totes aquelles persones interessades en la matèria. No en va, serà una oportunitat única per a conéixer de primera mà al científic espanyol que l’any 2019, i al costat de l’equip del projecte Event Horizon Telescope, va aconseguir la primera imatge d’un forat negre. Sens dubte, tota una fita científica.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − 10 =