Rotary Club Xàtiva organitza una conferència sobre els beneficis de la dieta mediterrània en la salut

.- La ponència, impartida pel doctor Carlos Morillas, cap d’Endocrinologia de l’Hospital Dr.Peset, se celebrarà el dilluns, 9 de gener, a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva.

El compromís amb la salut i el benestar de les persones així com la prevenció i tractament de malalties ha sigut sempre un dels objectius prioritaris de Rotary des de la seua fundació. En aquest sentit, Rotary Club Xàtiva ha organitzat per a dilluns que ve, 9 de gener, una interessant conferència a càrrec del doctor Carlos Morillas, cap de Secció d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Dr. Peset, amb l’objectiu de donar a conéixer els beneficis de la dieta mediterrània.
Així doncs, sota el títol «La dieta mediterrània i els aliments de proximitat, les seues bondats per a la salut» aquest reconegut doctor, amb una prestigiosa i dilatada experiència en aquest camp de la medicina, oferirà les claus per a aconseguir una correcta alimentació que redunde en un millor estat de salut.
L’assistència a aquesta xarrada serà lliure i gratuïta, per la qual cosa des de Rotary Club Xàtiva s’anima a assistir a ella a totes aquelles persones interessades en aquest tema, ja que tindran l’oportunitat de conéixer de mà de tot un especialista les millors recomanacions per a la nostra salut. No en va, el doctor Carlos Morillas compta amb un ampli coneixement de la matèria, ha participat en nombroses comissions d’experts, és co-editor de 9 llibres i ha publicat els seus estudis en revistes especialitzades tant nacionals com internacionals.
Cal recordar que l’Endocrinologia és la branca de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i tractament de trastorns del sistema endocrí com ara la diabetis, la infertilitat o problemes tiroidals i suprarenals.

No hay comentarios

Dejar respuesta