Roger Cerdà manifesta la seua voluntat d’optar a la secretaria general comarcal del PSPV

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va manifestar en el matí d’ahir al seus companys socialistes la seua voluntat “d’iniciar un nou camí” presentant-se a secretari general comarcal del PSPV-PSOE.

Durant l’esmorçar celebrat al restaurante El Moncho que va reunir a més de cent militants, Cerdà va explicar que “vull treballar en un projecte il·lusionador on càpiguen totes i tots, que servisca per millorar la vida de la gent i que ens ajude a revalidar les alcaldies i a aconseguir-les allà on no estem governant, per poder transformar i millorar aquesta societat. M’agradaria que la meua fora una candidatura de consens i vaig a treballar de valent per a que això siga possible”.

L’acte va comptar amb el recolzament de l’actual secretari general comarcal, Xavier Simón, i de diputat provincial, Pablo Seguí.

roger-secretario-psoe-diaridigital.esD’altra banda representants Sanchistas d’agrupacions del PSPV de la comarca es reuniren, recentment, per tal de preparar el procés de primaries. En aquest encontre, es va acordar, de manera unànime, presentar una precandidatura propia a la secretaria general de la comarca amb una persona que “represente amb claredat i sense cap dubte el projecte del PSPV que lidera Pedro Sánchez i al seu secretari general amb la disposició inequívoca de col·laborar amb la direcció provincial per tal d’obrir el partit a la militància i a la societat amb dedicació orgànica a la comarca sense acumulació de càrrecs institucionals i capaç de formar un equip de treball compacte, obert i versàtil que permitixca la descentralització de responsabilitats polítiques i la màxima eficàcia”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + cuatro =