Roger Cerdà es reuneix en la Càmera de Comerç amb el Centre Europeu d’Empreses i Innovació

Es planteja treballar conjuntament en el «Programa Apol·lo», emmarcat en el Pla Millennial, per fomentar la millora de l’ocupació juvenil

L’Ajuntament de Xàtiva es va reunir ahir amb el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) per tal d’explorar vies de col·laboració en foment de l’emprenedoria juvenil. A la reunió van estar presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i per part del CEEI el seu Director General Jesús Casanova, el Director de Comunicació i Formació Pablo Rojo i el Tècnic de Promoció Econòmica Jordi Tormo.

A la reunió celebrada a la Casa de la Ciutat es va presentar el Pla Millennial recentment aprovat pel plenari municipal amb el qual es pretén trobar sinergies i oportunitats en aspectes com ara l’atur juvenil, la fugida del talent jove i la manca de diversificació del teixit productiu.

En aquest sentit es pretén treballar al voltant de l’anomenat «Programa Apol·lo», amb l’objectiu d’atraure empreses i idees emprenedores d’alta qualitat (start-ups) que donen valor a la ciutat i ajuden a la diversificació del teixit productiu de Xàtiva per a crear oportunitats i ocupació de qualitat. La intenció és seleccionar projectes destacats i escometre amb ells un procés de creixement escalable i sostenible, garantint l’accés a finançament privat.

Durant la reunió es van visitar també les instal·lacions de la Càmera de Comerç de València a la ciutat com a possible destinació on ubicar aquestes start-ups vinculades al programa.

El CEEI és una associació privada sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure la modernització del teixit industrial valencià prestant el seu recolzament a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial, sent un instrument per a l’impuls del desenvolupament econòmic amb la posada en marxa d’activitats i serveis per a la creació d’empreses innovadores i el recolzament a les ja existents en el seu procés de millora.

No hay comentarios

Dejar respuesta