Portes obertes al CEIP Beato Jacinto Castañeda de Xàtiva en temps de Covid

Coneixedors de la importància que per a les famílies té el PROCÉS D’ADMISSIÓ, on cal DECIDIR en quina escola vol matricular al seu fill/a, i davant la situació sanitària conseqüència de la COVID-19 que exigeix continuar aplicant els protocols de seguretat vigent, i per tal que les famílies tinguen l’oportunitat de conèixer el CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA, es va a realitzar:

– Una VIDEOCONFERÈNCIA oberta a totes les famílies que tenen que matricular al seu fill/a en 3 anys, 1r d’Educació Primària o qualsevol altre nivell impartit al centre.

L’enllaç a la videoconferència que tindrà lloc el 6 de maig a les 17:30h està disponible als canals de difusió del centre (WEB i TELEGRAM)

– Si encara després de la videoconferència alguna família té la necessitat de conèixer físicament el centre està previst que amb CITA PRÈVIA puga fer una visita al centre, sols un membre de la família en franja horària assignada entre les 17:15 i les 18:30 h dels dies 11 i 12 de maig.

Recordeu que per visitar el centre cal cita prèvia cridant al telèfon 962249810 de 09:30 fins ales 13:30”

Per una altra costat, El col·legi Jacinto Castañeda de Xàtiva reprén la seua Setmana Esportiva i Saludable i organitza la trentena edició de la seua Volta a Peu. Es reprenen seguint les mesures de seguretat vigents per a la Covid-19. Les activitats es desenvolupen fins al divendres. El seu “Volta a Peu”, Memorial Manuel Ruiz, compleix 30 anys. En aquesta ocasió serà un acte intern on l’alumnat farà dins del recinte del centre la seua carrera a peu adaptada a la seua edat. L’alumnat comptarà amb el seu desdejuni saludable amb una peça de fruita i una botella d’aigua amb la col·laboració de l’empresa del servei de menjador del centre, AUSOLAN.

No hay comentarios

Dejar respuesta