Roberto Granero serà el candidat socialista a l’Alcúdia de Crespins

Dissabte passat 25 de febrer l’assemblea local socialista va aprovar per unanimitat la candidatura a l’alcaldia de Roberto Granero actual vicealcalde del municipi i secretari general del PSPV comarcal.

En l’assemblea celebrada dissabte passat Granero va explicar les línies generals de la gestió realitzada durant els anys de govern progressista en la localitat, així com, va exposar els principals punts del projecte socialista per a la pròxima legislatura.
D’aquesta manera, es va adonar de la rigorosa gestió econòmica duta a terme durant aquests anys amb el compliment de totes les obligacions assumides pel consistori provinents de legislatures anteriors al govern actual.
Malgrat la situació viscuda per la pandèmia, la situació geopolítica a Europa, les diferents crisis de subministraments, i la inflació es va posar en valor la gestió i les polítiques dutes a terme pel grup municipal socialista i el govern local. Unes polítiques basades en les persones i que han suposat un creixement exponencial del departament de serveis socials per a la defensa de les persones més vulnerables del municipi, s’han implementat polítiques d’igualtat i educació innovadores, així com, s’ha dut a terme una programació d’activitats tant esportives com en l’àmbit jove sense precedents.
En l’àmbit socioeconòmic es van destacar les mesures preses per a la reactivació econòmica, les diferents campanyes de bons del comerç local i les inversions realitzades en el polígon industrial.
La realitat social incerta no ha impedit que es realitzen inversions. Així en tots els espais culturals del municipi s’han escomés reformes, s’han dut a terme diferents actuacions com la millora en l’enllumenat públic, la pacificació del trànsit en diferents vies i la priorització del vianant, així com, la implantació de plaques solars en pràcticament la totalitat dels edificis municipals.
Segons Granero, “hem realitzat una bona gestió durant aquests huit anys, tant a nivell econòmic com en l’àmbit social, gestió que hem de posar en valor, però sobretot hem de presentar-nos a la ciutadania amb el millor projecte de poble per als pròxims quatre anys, així com, les persones més preparades per a dur-ho a terme”.
Els socialistes defensen un projecte per a la majoria, per a tots de ciutadans i ciutadanes. Un projecte per a continuar transformant el nostre poble cap a un espai comú de convivència millor, un poble on l’eix central continuen sent les persones, un municipi sostenible on totes les persones siguen felices amb uns serveis públics de qualitat, amb oportunitats i una administració pròxima.
L’assemblea va finalitzar amb l’agraïment de Granero als militants per la seua confiança i suport demostrat “gràcies per la vostra renovada confiança en la meua persona per a liderar la candidatura que presentarem en unes setmanes. Gràcies pel vostre suport incondicional durant aquests anys. Els nostres principis i valors socialistes i la vostra ajuda ens faran aconseguir uns magnífics resultats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 1 =