Cristian Juan encapçalarà la candidatura del PSPV-PSOE de Canals

● Els socialistes de Canals trien a Cristian Juan Fasanar, militant de Joventuts Socialistes, com a cap de cartell en les eleccions de maig.

● L’assemblea local va votar el dissabte, en un net procés, per un projecte jove i molt social amb el qual optar a l’alcaldia de la segona localitat de La Costera.

L’agrupació socialista de Canals ha triat aquest dissabte a Cristian Juan Fasanar, un jove de 30 anys, militant de Joventuts Socialistes, per a encapçalar la candidatura del PSPV-PSOE a les eleccions municipals de maig en la segona localitat de la comarca de La Costera, amb l’objectiu d’aconseguir una majoria prou amplia com per a retornar als socialistes a l’alcaldia després de 27 anys en un poble de tradició industrial.
La formació del puny i la rosa va aconseguir mobilitzar a més del 80% del seu cens de militants per a l’assemblea del dissabte, en un procés de confecció de candidatures extremadament net i tranquil. Cristian, qui ja va ser secretari general del PSPV local, és coneixedor dels engranatges del partit per la seua participació en diferents òrgans socialistes en aquests últims anys, experiència que li ha permés unir les diferents sensibilitats per a encapçalar «un projecte il·lusionant per a la majoria social de Canals», en paraules del ja candidat.

Llicenciat en Ciències Polítiques, es va afiliar al Partit Socialista local en 2014, amb 21 anys, després d’haver participat en diferents moviments polítics locals vinculats al progressisme; va ingressar en 2018 en Joves Socialistes i va passar a liderar el partit a nivell local fins a 2022. El candidat va agrair a l’actual portaveu del grup municipal, Antonio Orea, el seu treball a l’ajuntament en «dues legislatures summament complicades». Ara, el PSPV de Canals presenta una renovació generacional amb Inés Poveda de número dos, també militant de Joventuts i actual regidora socialista, per a connectar amb una societat «cansada d’irresponsabilitat i frustrada per la falta de projecte de ciutat en la política local».

No hay comentarios

Dejar respuesta