Representats de Canals es reuneixen amb el President de la Diputació

Ahir dimecres al Palau de la Batllia, Ricardo Requena, Alcalde de Canals, i Jose Ramón Garrido, Tinent d’Alcalde, van tenir una reunió amb Toni Gaspar, President de la Diputació, per tractar temes rellevants per al poble de Canals i demanar, des del Consistori, la participació de la Diputació de València.

En primer lloc, Requena, en nom de l’Ajuntament, ha aprofitat aquest encontre per felicitar a Gaspar pel seu nou càrrec com a President de la Diputació i li ha desitjat que el seu treball obtinga una bona gestió per a tota la província i municipis. A la seua vegada, el President, en nom de la Diputació, li ha donat l’enhorabona a l’Alcalde de Canals per la declaració de les festes patronals com a Festes d’Interés Turístic Nacional.

Després de la felicitació pel recent reconeixement a les Festes de Sant Antoni Abat, Toni Gaspar s’ha compromés a valorar si des de la Diputació es pot col·laborar d’alguna manera amb les festes. L’alcalde ha aprofitat per a presentar-li diferents accions des de les que poden participar, com per exemple, la seguretat, la prevenció de riscos laborals i tots els aspectes que faciliten i permeten una festa segura, a banda de participar en esdeveniments on es puga donar a conéixer la localitat de Canals i les festes. Sobre aquest quest tema, s’ha acordat que després d’estudiar i analitzar les possibles accions amb la Diputada Delegada de Turisme, Pilar Moncho, es planificaran accions més concretes.

L’Alcalde i el President de la Diputació han parlat detalladament d’un dels temes que més interés s’ha mostrat davant aquest encontre des del Consistori. Es tracta del Camí de la Palmera que uneix Canals i Aiacor amb el CEIP Vicente Rius. Requena ha informat a Gaspar que l’Expresident de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la Vicepresidenta, MªJosé Amigó, es van comprometre a treballar per portar endavant el projecte que pretén adequar els accessos al centre educatiu.

L’actual President de la Diputació ha traslladat als representants municipals que a hores d’ara aquest tema es troba al departament tècnic de la diputació i, per tant, la fase actual correspon a la valoració d’aquesta sol·licitud per veure si es possible redactar el projecte. Per aquest motiu, en breus s’informarà si aquest pla urbanístic es viable i si la nova corporació provincial treballarà per a portar-ho endavant.

Ricardo Requena ha volgut ressaltar que “aquesta reunió era necessària i des de l’equip de govern volem intentar totes les opcions possibles per aconseguir que els nostres projectes es porten endavant”. Ha afegit que “amb el projecte del CEIP Vicent Rius porta treballant-se des de fa molt de temps i, tot i que encara queda molt per fer, esperem que prompte tingam bones notícies”.

No hay comentarios

Dejar respuesta