Representants municipals visiten l’EDAR Canals-l’Alcúdia de Crespins

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Joan Carles Pérez i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, s’han reunit amb el cap de planta i el tècnic de l’EPSAR per a posar en comú els treballs que estan duent-se a terme des de l’àrea d’aigües de l’Ajuntament.

A la visita, els edils han informat de la situació en la que es troba la creació de la mancomunitat d’abocaments, deixant patent el propòsit de l’Ajuntament de millorar la gestió per tal d’eliminar qualsevol vessament a la depuradora i sobre tot, al riu Canyoles.

Així mateix, també s’ha valorat la licitació de la substitució dels trams aeris de la xarxa de col·lectors a l’EDAR, amb un pressupost base de 552.069,18€, que suposarà la millora del clavegueram, evitant fuites al riu. Aquesta és tracta d’una forta inversió de per part de l’EPSAR que el consistori valora molt positivament. Per la seua part, l’Ajuntament ha realitzat un treball de depuració física i jurídica de la titularitat dels terrenys on es situa la xarxa, requeriment necessari de l’EPSAR per a emprendre l’obra.

Per últim, Pérez i Requena han mostrat la seua voluntat de treballar colze a colze amb l’EPSAR i l’empresa encarregada de gestionar les instal·lacions, amb la finalitat d’evitar els sobrecostos, tant en la gestió dels fangs com en el cànon d’abocaments que paga l’Ajuntament a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 9 =