Representants municipals de Canals participen en la presentació de ‘Xarxa de Talent Jove’

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, i tècnics de l’Ajuntament han participat hui en la presentació de la ‘Xarxa de Talent Jove’ de la Diputació de València ja que el municipi està immers en el programa de Xarxa Jove.

Aquesta iniciativa es complementa amb accions que ja estem duent a terme com les cinc beques pròpies de post graduats de 2018, els cursos de garantia juvenil, les participacions en els programes d’ocupació Avalem Joves Plus o la nova autorització per a dur a terme el Jove Oportunitat, de l’IVAJ.

canals-diputacion-2En aquesta presentació han estat presents Bartolomé Nofuentes, Diputat Delegat de Contractació, Jesús Martí, Secretari General de l’IVAJ i Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació.

El projecte ‘Xarxa Talent Jove’ fomenta la comunicació, col·laboració i cooperació entre institucions, ens públics i empreses per a donar major visibilitat a les actuacions en favor dels joves.

Ricardo Requena, alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica ha assegurat que «el nostre objectiu participant en activitats com aquesta és donar suport al talent dels joves de Canals i millorar la seua incorporació al mercat laboral»

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − tres =