Reobert el renovat parc infantil de la plaça Espanyoleto a Xàtiva

La reforma dels parcs de Sariers, Anita la Comare i Espanyoleto han suposat una inversió de 39.800 euros

Xàtiva, 10 de juliol de 2023.- La setmana passada va obrir al públic el reformat parc infantil de la plaça Espanyoleto, en el qual s’han invertit un total de 23.000 euros.

Els treballs han consistit en el desmuntatge dels elements existents, el condicionament i col·locació d’un gronxador doble amb seient d’integració i seient pla, i la col·locació d’un joc compacte amb forma de saltamartí compost per un tobogan amb forma de tub, per tubs lliscants en forma de potes, xarxa per a grimpar, escaleta per a pujar al joc, plataforma superior i potes amb plataformes giratòries.

A més a més, també s’ha col·locat un paviment continu de seguretat per a l’absorció d’impactes i constituït per una capa inferior de 3 cm de grànuls de cautxú reciclat i una capa superior de 1 cm de grossor amb diferents formes i colors. El sòl antic s’ha retirat i s’ha traslladat a la Brigada de Serveis Municipals per a la seua reutilització.

Aquesta actuació ve a complementar les ja realitzades en altres parcs de la ciutat com ara els de Anita la Comare i la plaça Sariers. Entre els tres parcs, l’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat una inversió total de 39.799,33 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta