Ses Majestats visiten la comarca de la Costera

Els Reis Mags d’Orient visitaran al llarg de la jornada diferents pobles de la comarca de la Costera. Així, per exemple, Vallada espera l’arribada de Ses Majestats des de les 10:30h amb un taller de corones a la plaça de l’Ajuntament. A les 13:00h arribaran els patges per tal d’anunciar l’hora d’arribada dels Reis i recollir les cartes dels més menuts. Finalment la Cavalcada tindràlloc a les 19:30h.

El Reis Mags d’Orient aplegaran a les 18 hores a l’avinguda Corts Valencianes de l’Alcúdia de Crespins, en concret a la zona de l’Escola Infants, per iniciar la tradicional Cavalcada. Una vegada enfilada l’avinguda Corts Valencianes, Ses Majestats, juntament amb la comitiva reial, que repartirà llepolies i caramels als més menuts, es dirigiran a través de la plaça Jaume I, carrer Castell de Montesa, carrer Sant Vicent i carrer Sant Francesc fins a la plaça de la Constitució on seran rebuts per les autoritats municipals a l’Ajuntament. Després de la benvinguda al poble, la comitiva es traslladarà a l’església des d’on eixiran cap a la Casa de Cultura on repartiran els joguets a tots els xiquets del poble.

Els Reis Mags també arribaran a les 18:00h a Montesa on realitzaran una desfilada a les 18:15h fins la plaça. Al voltant de les 18:45h s’oferirà el pregó reial i a les 19:00h el lliurament de regals. Per últim tindrà lloc el pregó de comiat.

En la Llosa de Ranes, els Reis acompanyats per la Verge Maria, Sant Josep i altres personatges típics del betlem i la banda de la Societat Musical del municipi recorreran els principals carrers del municipi. L’eixida serà a les 18:30h de la vesprada des de l’Auditori Mestre Vicent Tortosa. En acabar la cavalcada, els Reis Mags saludaran a tot el poble des del balcó de l’Ajuntament i, a continuació, procediran al repartiment de regals per les cases.

A Canals, la cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc a l’Avinguda Jaume I. Una desfilada que entrarà a Canals cap a les 20.00 hores  i on a part de les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar es comptarà amb la presència de més de 30 voluntaris, veïns del municipi, que participaran en la desfilada, a més dels grups locals d’aeròbic, Ballart i Fantasy. També, precedint als Reis Mags, es podrà gaudir d’un espectacle de circ i dels grups locals de xirimiters i de batukada.

La cavalcada farà la seua entrada també en les pedanies de Canals. Així, a les 18:00 hores Aiacor i Torre-Cerdà tindran la presència dels reis, mentre que per la Torreta la cavalcada farà acte de presència a les 19:00 hores.

Al voltant de les 21:00 els xiquets que ho desitgen podran recollir els seus regals de mans del Reis Mags en un acte que es celebrarà al Centre Cultural Papa Calixte III.

*Imatge: Conèixer Canals

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + dieciseis =