L’Ajuntament de Xàtiva ha celebrat una recepció oficial a diversos esportistes xativins que han destacat pels seus campionats i els seus mèrits esportius al llarg de la temporada.
recepcion-deportistas0Concretament, els esportistes que han sigut objecte d’homenatge són Anna Sanchis, campiona d’Espanya de ciclisme contrarrellotge; José Barberá i Eva Juan, campions d’Espanya de ball en la categoria A Nacional Standard i el Club Voleibol Xàtiva, recent subcampió d’Espanya en categoria cadet masculí, entre altres èxits dels distints equips que conformen el club.
El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, ha explicat que “hui és un dels dies grans de l’esport xativí”. A més, ha afegit que “és fonamental que els esportistes senquen que l’Ajuntament està amb ells i així ho fem”.
recepcion-deportistas-1Per la seua banda Anna Sanchis “no vaig començar massa bé la temporada però em trobe molt bé i els èxits m’acompanyes. És molt important saber que estic reconeguda per l’Ajuntament i la gent de Xàtiva i em senco molt afortunada per això”.
Per a José y Eva parella de ball “aquesta recepció és la guinda a tot el treball realitzat durant l’any”. Mentre que el president del Club de Voleibol Xàtiva ha insistit en que “el volei du representat a la ciutat més de 50 anys per tota Espanya i això és el més important, donar alegries a la ciutat”. “Que la corporació municipal ens faça una recepció és alguna cosa molt important perquè reconeixen els nostres mèrits”, ha conclòs.

[g-gallery gid=”7947″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + cuatro =