29 estudiants comencen les seues pràctiques a l’Ajuntament d’Ontinyent

Aquest matí tenia lloc a l’antic Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ontinyent l’acte de benvinguda al 29 becaris que hui comencen les seues practiques pràctiques al consistori dins del del programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. Es tracta d’un programa pel qual estos estudiants realitzaran practiques formatives remunerades en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació total de 168 hores i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”, on tots els becats “tindran una oportunitat laboral i formativa que han d’aprofitar”, destacava. L’acte comptava també amb la presencia dels regidors Joan Sanchis, Óscar Borrell, Jaime Peris, Pablo Úbeda, Manuel Cuesta, i Sayo Gandía, així com els caps dels diferents departaments municipals, estant les explicacions tècniques sobre les practiques a càrrec de la tècnica d’educació.

De les 29 beques, per a funcions administratives; 6 per a Benestar Social; 4 beques per al departament d’Esports; 3 per a Turisme; 2 per al departament de Cultura; 2 beques per al Jurídic; 2 per a biblioteques; 1 per al departament de Joventut; 1 per a Medi Ambient; 1 per a premsa i 1 per al departament d’Informàtica. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “és una oportunitat per als estudiants d’adquirir una experiència molt significativa de treball, i adquirir un coneixement molt valuós de cara a la seua vida professional”, explicava.

No hay comentarios

Dejar respuesta