Recepció oficial de la Reina de la Fira de Xàtiva Laura Hernández

Laura estudia magisteri a la Universitat Catòlica. És una gran amant de la música clàssica i li agraden les falles, viatjar i anar al cine

reina-de-la-fira-concejales-diaridigital.esNo han passat ni 24 hores des de la seua elecció i ja ha protagonitzat el seu primer acte oficial. Laura Hernández Fernández, reina de la Fira d’Agost 2017, ha sigut rebuda oficialment a l’Ajuntament de Xàtiva aquest migdia. La nova reina, acompanyada per les seues dames i acompanyants, ha pogut saludar a l’alcalde Roger Cerdà, així com a una representació de la Corporació Municipal, formada pels tinents d’alcalde Miquel Lorente i Cristina Suñer i els regidors Pedro Aldavero i Juan Giner.

reina-de-la-fira1-diaridigital.esLaura ha donat mostres de la seua simpatia i afabilitat. La nova reina s’ha mostrat emocionada per la seua elecció, així com conscient de la importància i visibilitat del càrrec. Amb 19 anys d’edat, estudia magisteri a la Universitat Catòlica. Assegura que va triar aquestos estudis per una qüestió vocacional: “tota la vida he volgut ser mestra”, confessa Laura.

Una de les coses que sorprèn de la reina de la Fira d’Agost és que malgrat la seua joventut és una amant declarada de la música clàssica. Els seus compositors favorits són Bach, Chopin i Albinoni. Laura toca el violí des que tenia 4 anys. Va deprendre a interpretar aquest instrument prenent classes particulars en la Societat Musical La Nova de Xàtiva i, posteriorment, a l’acadèmia Rythmus.

reina-de-la-fira2-diaridigital.esPerò el seu talent musical no s’hi esgota, ja que enguany ha començat amb les classes de piano. Pel que fa a la música actual, no manifesta especials preferències, llevat d’una certa afició pel pop espanyol, motiu pel qual es mostra interessada en la programació musical de la Fira d’enguany: “la que més m’agrada és Chenoa, però no vaig a tindre cap problema per anar a veure tots els concerts”.

Parlant d’altres aficions, hi ha una cosa que Laura deixa clara: “a mi el que més m’agraden són les falles. Sóc fallera d’Abu Masaifa des que vaig nàixer. Vaig ser fallera major infantil en 2006 i vull ser fallera major de la meua comissió i de Xàtiva”.

reina-de-la-fira3-diaridigital.esTambé li agrada el cinema i viatjar. Per a Laura, “anar al cine és una bona manera de passar el temps, d’evadir-me dels estudis i relaxar-me”. La seua pel·lícula favorita és “El pianista”, de Roman Polansky, ambientada en la Varsòvia de la II Guerra Mundial, un dels temes històrics que més l’interessen. Precisament, en el seu darrer viatge va tenir l’oportunitat de visitar el camp de concentració d’Auschwitz-Birkenau.
Composició de la Cort d’Honor de la Fira d’Agost 2017
REINA:
Laura Hernández Fernández
DAMES D’HONOR:
Eva Almiñana Torres
Clara Gómez Rodríguez
Rebeca Bonet Giménez
Sara Trujillo Albiol
ACOMPANYANTS:
Jorge Cerveró Tormo
Ignacio Gómez Borredá
Pablo Jornet Gómez
Antoni Vidal Remón
José Luis Llorens Borrás

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × tres =