Canals presenta la programació teatral per al tercer trimestre

Es tracta d’una oferta que, com ha explicat la regidora de Cultura Celia Ibáñez, està feta i ideada amb espectacles tant per a públic familiar com per a adults i que configurarà l’oferta per a acabar la temporada teatral del 2017.”Continuem apostant per una programació teatral de qualitat, per a tots els públics i al nostre poble perquè gaudim del teatre”, ha remarcat la responsable de Cultura.

Segons ha avançat Ibáñez, en setembre es comptarà amb l’actuació del monologuista Luis Piedrahita. També actuarà Dani Miquel amb les seues cançons per a xiquets i es representarà l’obra “Els colors del tic-tac” també per a públic familiar.
Tanmateix visitarà el municipi el mag Nacho Diago amb un espectacle visual per a tots els públics, i torna la companyia CLOWNIC que té el suport de Tricicle amb l’espectacle d’humor “Jobs”.

L’edil canalina ha avançat que, a més a més, hi ha programada una comèdia valenciana titulada “Pels pèls” de la companyia productora de “La cena de los idiotas” “L’Om Imprevist” i Olympia Metropolitana, amb actors com Carles Castillo, Alfred Picó o Lola Montes.

Finalment, la programació es tancarà el mes de desembre amb l’obra “La autora de las Meninas” d’Ernesto Caballero amb l’actriu Carmen Machi.

Des de la regidoria es recorda que que ja es poden adquirir les entrades a la web www.agendacanals.com i a la Casa de Cultura “Ca Don José”, en horari de matí i vesprada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 18 =