Rebeca Torró assumeix la vicepresidència 2ª i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació

La diputada destaca que “el camí encetat no te marxa arrere, la Diputació va a seguir la bona línia encetada fa tres anys i Ontinyent va a seguir rebent l’atenció que mereix”

La primera tinent d’alcalde i regidora d’innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torro, ha assumit la vicepresidència segona i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació de València, després que el president de la corporació provincial, Toni Gaspar, haja signat el corresponent decret. Es confirmen així les previsions que es feien en assumir Torró l’acta de diputada pel partit judicial ontinyentí, on s’apuntaven que després de deixar la Direcció General d’Habitatge, l’ontinyentina anava a assumir càrrecs de rellevància a la nova distribució del Govern.

Així, Rebeca Torró serà la màxima representant de la corporació després del President Toni Gaspar i de la vicepresidenta 1ª Mª Josep Amigó, a més d’assumir la gestió d’aspectes tan destacats com la confecció i el control del Pressupost General de la Diputació, l’aprovació de les modificacions de crèdit, la gestió financera i de fons europeus, la inspecció i recaptació d’ingressos de la Diputació, o l’exercici de les accions necessàries davant l’Agència Estatal Tributària.

Rebeca Torró posava de relleu que “mal que a alguns els pese, el camí que vam encetar no té marxa arrere. La gran tasca que s’ha portat a terme estos últims tres anys a la Diputació va a seguir la bona línia encetada, i Ontinyent va a seguir rebent l’atenció que mereix per part de les institucions. I Jorge Rodríguez i el seu equip anem a seguir vetllant perquè així siga”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 2 =