Quin és el millor moment per a un emblanquiment dental?

Una pregunta comuna entre els qui desitgen millorar el seu somriure és determinar el millor moment per a sotmetre’s a un emblanquiment dental. Este tractament, que és ràpid, còmode i segur, només requerix un xicotet compromís per part del pacient i un esmalt dental en bon estat.

En què consistix l’emblanquiment dental?

Amb un tractament adequat, les dents poden aclarir diversos tons, recuperant un aspecte natural i lluminós. Existixen diferents tècniques d’emblanquiment dental amb resultats comprovats:

Emblanquiment en clínica: S’aplica un gel blanquejant sobre l’esmalt i s’utilitza llum freda per a activar el procés. El seu principal avantatge és la rapidesa, ja que en una sola sessió es pot aconseguir un somriure molt més brillant.
Emblanquiment a casa: S’aplica el gel blanquejant en unes fèrules fetes a mesura que s’han d’emportar durant unes hores al dia. Els resultats solen aparéixer a partir de les dos setmanes.
Emblanquiment mixt: Combina els dos mètodes anteriors, oferint resultats molt duradors.

Un tractament que requerix especialització

Segons el Dr. David Carralero, encara que és fàcil trobar remeis casolans en Internet, l’emblanquiment dental ha de realitzar-se sota la supervisió d’un professional. L’ús de productes agressius o l’aplicació incorrecta pot danyar l’esmalt i causar problemes majors.
És essencial acudir a clíniques especialitzades per a este tractament. Un professional ha d’avaluar si és possible realitzar-lo, ja que infeccions, càries o alteracions en l’esmalt poden aconsellar esperar fins a resoldre eixos problemes amb el tractament adequat.
A més del diagnòstic inicial, si el tractament es realitza a casa, és fonamental que l’especialista porte un seguiment. Este seguiment és crucial per a assegurar que els resultats siguen duradors.

El millor moment per a un emblanquiment dental

El millor moment per a un emblanquiment dental és el que tu tries, sempre amb l’assessorament d’un especialista. No obstant això, hi ha situacions o esdeveniments que poden servir d’incentiu:

– Després d’un tractament d’ortodòncia: Una vegada que les dents estan alineades, és més fàcil detectar taques o descoloracions. Per això, es recomana esperar que finalitze el tractament d’ortodòncia abans de conducta amb l’emblanquiment.
– Abans d’un esdeveniment important: Una boda, graduació, celebració especial o entrevista de treball són ocasions ideals per a lluir un somriure radiant. És important planificar amb antelació per a assegurar els millors resultats.
– A l’estiu o vacances: Les vacances són un bon moment per a realitzar tractaments d’estètica dental, aprofitant el temps lliure. A més, un somriure blanc i lluminós farà més suportable la volta a la rutina.
– Com recompensa: Un emblanquiment dental pot ser una xicoteta recompensa per un canvi significatiu en la vida, com deixar de fumar o completar amb èxit una dieta. Este premi no sols beneficiarà la salut general, sinó també la salut oral.

Mantindre els resultats després de l’emblanquiment

Un emblanquiment dental és ràpid, però requerix cures posteriors. Els gels blanquejadors obrin els porus de l’esmalt, fent-lo més sensible als àcids i a aliments que poden tacar, com a café, vi o fruits rojos.És fonamental seguir una dieta específica, coneguda com a «dieta blanca», durant el tractament i almenys cinc dies després de finalitzar-lo per a permetre que l’esmalt es recupere.
Esta dieta inclou lactis, verdures i hortalisses com a coliflor, porro, carabasseta o creïlla; arròs i cereals blancs; peixos blancs i mol·luscos com la sépia o el calamar; carn de polit i pollastre, fruites de carn blanca i ous.De manera permanent, s’ha d’evitar el tabac i aliments i begudes que taquen les dents, com a vi, café, te, begudes carbonatades, fruits rojos i unes certes salses.
Si creus que este és el teu millor moment per a un emblanquiment dental, demana cita en una clínica dental especialitzada en tractaments d’odontologia estètica com és Carralero Clínica Dental Avançada.

No hay comentarios

Dejar respuesta