Quatre licitadors opten a executar les obres d’ampliació del pavelló Francisco Ballester

Ahir va expirar el termini de presentació d’ofertes d’una actuació que compta amb un pressupost base de 2,12 milions d’euros

L’ampliació del pavelló Francisco Ballester compta finalment amb 4 licitadors, els quals han presentat la seua oferta per tal de realitzar les obres de construcció d’aquesta instal·lació que s’ubicarà entre el pavelló actual i el futur nou centre d’educació especial Pla de la Mesquita, a la ronda de la Séquia la Vila.

La licitació del desdoblament del pavelló es va haver de traure de nou públicament degut a la que la primera licitació va quedar deserta per l’encariment de les matèries primes produït en 2021, el que ha suposat la modificació de la memòria econòmica corresponent fins arribar a un pressupost base de 2,12 milions d’euros.

L’actuació està inclosa dins del Pla Director d’Inversions de Xàtiva 2021-2023, i la nova infraestructura ocuparà 2.165 m2, constituïda per dos edificis diferenciats: la pista poliesportiva i un edifici auxiliar que servirà de nexe d’unió amb el pavelló Franscisco Ballester.

La pista podrà albergar dos camps de bàsquet o voleibol transversals per a la pràctica simultània o una sola pista d’handbol, futbol sala o bàsquet de forma longitudinal. Comptarà amb un dispositiu de divisió d’ambients mitjançant cortina motoritzada i disposarà d’il·luminació natural suficient que no cause enlluernaments i permeta un ús autònom durant el dia.

D’altra banda, l’edifici nexe albergarà vestuaris i lavabos, cambres tècniques per a la aerotèrmia, quadre elèctric, comptador d’aigua i magatzems, tots organitzats al voltant d’un pati que aporta il·luminació i ventilació natural.

La funció principal del nou pavelló auxiliar serà la pràctica d’entrenaments dels diferents clubs usuaris, per això es preveu una zona que podrà albergar un nombre acotat d’espectadors.

No hay comentarios

Dejar respuesta