Prop de 500 persones participen en la cursa de l’esport d’Orientació

Diumenge 16 de desembre, es va dur a terme la cursa de l’esport d’Orientació que tancava la lliga FEDOCV de 2018. Aquesta cursa amb 380 inscrits, va reunir a prop de 500 persones al centre de competició situat al Centre Ocupacional d’ASPROMIVISE on, gràcies a aquesta entitat i a l’excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva puguerem gaudir de tots els serveis.

La competició va transcórrer amb total normalitat i els resultats varen afiançar les posicions del rànquing amb les que ja venien les participants.

Cal destacar la nombrosa presència d’escolars locals i de poblacions veïnes que en les categories de promoció coparen els pòdiums.

Des del GREOX, entitat col·laboradora en l’organització d’aquesta prova, estem molt contents per les valoracions posteriors de les famílies participants i que han descobert o confirmat aquest esport com una opció de futur dins dels seus plans esportius.

Foto de Berna Sanchis. En la foto apareixen, d’esquerra a dreta, Directora del centre ocupacional, Amor Amorós, President de la FEDOCV Santiago Del Moral, Membre del GREOX Juanen Benlliure.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + quince =