Projecte inclusiu entre La Nova i Aspromivise «Postal Sonora»

Escola de Música “La Nova” de Xàtiva – C.O. La Costera- Canal (ASPROMIVISE)
Durant els mesos d’octubre i novembre ha tingut lloc un treball en equip entre el Centre Ocupacional i l’Escola de la música Nova. Un projecte impulsat per treballar la inclusió.

El projecte ha constat de dos parts. La primera part, a càrrec de les usuàries i usuaris del centre ocupacional, que han elaborat unes postals nadalenques amb diferents tècniques artístiques i amb el paper fet a mà, que elaboren al centre, com a suport de disseny. La segona part l’han realitzat els i les alumnes de la música Nova, que han donat so a cadascuna d’elles. A cada postal se li assigna un QR en el qual podem escoltar la melodia interpretada per alumnes de l’escola de música.

Amb aquest projecte s’ha aconseguit una interacció interdisciplinar de forma cooperativa on tots els integrants han gaudit de les dos vessants artístiques: la música i les arts plàstiques.

El resultat d’este treball es pot visitar a partir del 26 de novembre a l’escola de la Música Nova i a les xarxes socials. A més a més, al quiosc d’Aspromivise es podrà adquirir la postal sonora.

Com a colofó del projecte, el dimecres 23 de desembre a les 12:00h. al pati de la Casa de la Cultura de Xàtiva, tindrà lloc una mostra d’aquest projecte on interactuarem tots i totes les participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta