El programa T’Avalem continua amb els treballs d’adequació a Canals

L’Avinguda Jaume I és on més esforços s’han dedicat aquesta quinzena, ja que s’han podat els arbusts, s’han retirat les brosses en mal estat i s’ha procedit a plantar al voltant de 800 plantes. Prop, al Parc Horts, s’han retallat les plantes i s’ha realitzat una intensa activitat de neteja perquè els xiquets puguen gaudir de l’espai amb total tranquil·litat. Així mateix, al Poliesportiu s’ha desembossat el clavegueram per a evitar l’aigua estancada produïda per les pluges dels últims dies.

Altres zones adequades pels 10 joves que formen part del projecte són l’entrada del Pont de l’Arca, l’ermita d’Aiacor, i la zona verda a Juan XXIII i la Placeta del Mercat. Les principals actuacions que s’han realitzat a aquests emplaçaments han consistit a retirar males brosses, podar setos, buidar els camins de terra i netejar escombralls.

El programa, d’un any de durada, compta amb una contribució de 204.143 euros dels quals 194.143 són aportats per part de la Conselleria, i 10.000 euros seran d’aportació municipal. Durant els dos mesos de treball que porta el projecte s’han millorat multitud de zones del poble com el jardí del Carrer 9 d’Octubre, els jardins de l’EPA o els trams del Camí de la Palla entre altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta