El Programa INTEGRA de Tyrius millorarà la capacitació de les dones per accedir a l’àmbit laboral

La formació, que es durà a terme a Xàtiva, compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social

Benestar Social col·laborarà amb l’Associació Tyrius i la Generalitat Valenciana en el Programa INTEGRA, que té la finalitat de millorar la capacitació de dones amb especials dificultats per accedir a l’àmbit laboral.

El Programa ofereix la possibilitat de participar en activitats formatives en motivació cap a l’ocupació, orientació laboral, formació pre-laboral, formació específica en auxiliar d’ajuda a domicili, així com formació en auto-ocupació i foment del cooperativisme. INTEGRA, a més, oferirà la possibilitat de comptar amb un servei de tutorització a través del qual s’acompanyarà a les dones en el procés d’inserció laboral, oferint-les assessorament jurídic i psicològic.

Els objectius del programa són la promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en tots els àmbits de la societat actual, l’empoderament de les dones participants, el foment de la motivació col·lectiva i la potenciació de l’orientació laboral.

Tyrius ha escollit la comarca de la Costera per tal de realitzar aquest curs, que tindrà lloc a la seu de les Ames de Casa de Xàtiva, on s’haurà de portar la documentació i on realitzarà la selecció de dones participants. Les places són limitades i la selecció es realitzarà durant els mesos de juny i juliol. El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 fins el 22 de juny i les entrevistes es duran a terme a partir de juliol. El curs tindrà quatre mòduls diferenciats, amb un total de 85 hores, i l’horari serà de 9:30 a 12:30.

«Des del Departament de Benestar Social li estem donant molta importància a la formació en aquests serveis, i volem que entre tots els actors que estem tractant de traure-les de l’exclusió puguem oferir una eixida formativa i laboral a aquestes dones per a que puguen portar endavant a les seues famílies i els seus programes de vida», ha explicat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 1 =