La Diputació finançarà obres de millora de totes les escoletes, conservatoris i escoles d’adults municipals de les comarques

El nou Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 que ha presentat la Diputació de València sufragarà les obres de condicionament i adequació de tots els centres educatius de titularitat municipal de les comarques valencianes.

Amb aquest nou programa d’inversions en educació que han presentat la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, totes les escoletes infantils, conservatoris i escoles d’adults de titularitat municipal de la província de València rebran una ajuda de 38.000 euros per realitzar obres de millora de les seues instal·lacions.

Aquest nou pla de la corporació es suma al Pla Municipal de Manteniment d’Escoles que es va iniciar al 2017 en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, i que enguany continuarà també amb uns fons de 5,5 milions d’euros per tal de finançar el canvi de portes i finestres dels centres educatius d’infantil i primària, millorar les condicions d’alumnes i professors, i augmentar així l’eficiència energètica de les instal·lacions.

El pla de millora d’espais educatius municipals contempla inversions a la Costera als municipis de Rotglà i Corberà, Montesa, Barxeta, la Font de la Figuera, Genovés, Moixent, l’Alcúdia de Crespins, Canals i Xàtiva.

A més, el centre Mare de Déu dels Xics de la Font de la Figuera i el Vicent Blasco Ibáñez de Montesa rebran 140.000 euros cadascun del pla municipal de manteniment d’escoles.

No hay comentarios

Dejar respuesta