El programa Edificant pel que la Conselleria sufragarà millores als centres educatius públics, avança a Canals

Per tal de donar-li el seguiment necessari a la proposta i conéixer quines accions eren les preferents a realitzar en Canals, l’alcalde i regidor d’Educació, Ricardo Requena, s’ha reunit recentment amb el subdirector general d’infraestructures, Jesús Garcia. En aquesta reunió, Requena va poder traslladar novament les necessitats i deficiències de la xarxa de centres educatius públics de Canals, així com agrair les millores que en aquests dos anys ja s’han aconseguit.
Una setmana després, l’alcalde de Canals, junt amb el regidor d’Urbanisme Manu Sanchis i l’aparellador municipal, es varen citar amb els responsables d’Edificant, i membres de la Secretaria Autonòmica, a la Conselleria d’Educació per tal de donar a conéixer els terminis i els detalls d’aquest pioner programa. La reunió entre ambdues parts va servir per a conéixer de primera mà què i com s’ha de fer per a participar activament del programa Edificant així com dels avantatges de fer-ho.
Per a traslladar aquests resultats, l’Alcalde també es va reunir amb els directors de les tres escoles i els dos instituts públics. Així mateix, es varen posar en comú les necessitats que ells consideraven que tenien els centres educatius, sent aquest un tema a tractar en el proper Consell Escolar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + siete =