El programa Entre Comarques arriba als pobles Mancomunats amb al voltant de 400 persones inscrites

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal s’ha sumat, per primera vegada, a aquest programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés.

Mitjançant aquest programa es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

El programa es va encetar el passat 4 de febrer i aquest cap de semana arribarà als nostres pobles. Concretament, dissabte 29 d’abril será el torn de Montesa i Vallada i diumenge 30 de Quesa i Bicorp.

El preu de la visita és de 4 euros i inclou visita matí i vesprada així com entrades i degustacions. Les inscripcios es poden formalitzar a través de la web www.lacosteracanal.es

La iniciativa ha sigut mol bé rebuda per part dels veïns, tal i com demostren les dades d’inscrits. A hores d’ara, les rutes pels pobles de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés es situen al voltant de les 400 persones.

D’altra banda, diumenge, el municipi de Genovés acollirà una nova ruta senderista enmarcada en el programa d’itineraris senderistes impulsat des de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal.

L’hora d’eixida està prevista a les 9:00h des de la porta de l’Ajuntament de Genovés i és necessari inscriure’s prèviament a la web de la Mancomunitat.

Aquest programa continuarà el 28 de maig a Enguera i es tancarà el 24 de juny amb una ruta nocturna a Montesa.

El president de la Mancomunitat Roberto Granero ha destacat que “estem davant d’un cap de setmana carregat d’activitats, el que demostra l’esforç realitzat des de l’entitat per tal d’establir un programa d’actes que donen a conèixer els nostres pobles al mateix temps que ofereix una alternativa d’oci als nostres veïns”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + quince =