El grup de Rock Dekubito Prono actuarà en Xàtiva el dia de la carrera popular d’Asprovise

Després de la carrera faran un concert a l’Albereda Jaume I de Xàtiva El proper 4 de maig el centre ocupacional la Costera està d’aniversari. 10 anys organitzant una carrera amb un caràcter completament participatiu i inclusiu.

Dekubito-Prono3-diaridigital.eUn edició en la que després de 10 anys el propi centre està organtizant, al voltant de la mateixa una sèrie d’actes i inciatives que demostren l’interés i la il·lusió que s’ha posat en aquesta cursa. Després de la carrera, el centre ocupacional vol continuar la festa amb un concert de Rock del grup “Dekubito Prono and the Supinos”, un grup de rock, que tal i com ells es defineixen “és una banda de rock formada per persones amb i sense paràlisi cerebral”. Un acte més i que servirà de festa final el mateix dia de la carrera. Dekubito Prono and the Supinos actuarà a l’Albereda Jaume I de Xàtiva només acabe el lliurament de premis. Està previst que l’actuació comence sobre les 13.30 del mig dia i que durant una hora, aquesta banda estiga oferint el seu repertori a tot el públic assistent.

Dekubito-Prono2-diaridigital.esUna actuació que no deixarà indiferent a ningú i que segons una de les monitores del centre ocupacional, Emma Ferri, entesa en la matèria, “podrem assistir a un concert que de segur ens va a deixar impressionats. Ens adonarem de la capacitat que té la música per despertar les capacitats de totes les persones i del caràcter inclusiu que la música ens ofereix. Un concert per a no perdre-se’l”.

No hay comentarios

Dejar respuesta