• Una jornada aborda les últimes ferramentes tecnològiques aplicades a l’enginyeria per a centres sanitaris
  • L’esdeveniment reunix a més de 200 professionals de l’enginyeria procedents de distints centres hospitalaris de tota la Comunitat Valenciana

Xàtiva (07.06.24). L’antic convent de Sant Domènec acull la Jornada Tècnica d’Enginyeria Hospitalària de la Comunitat Valenciana que centra el seu contingut en esta edició en la més recent tecnologia posada a disposició d’esta professió específica en centres sanitaris.

L’esdeveniment, que ha reunit a més de 200 professionals de l’enginyeria procedents de diferents centres hospitalaris de tota la Comunitat Valenciana, ho organitza l’Associació Valenciana d’Enginyeria Hospitalària i enguany ha cedit el testimoni de coorganitzador al departament de salut Xàtiva-Ontinyent.

Esta edició, titulada ‘La quarta revolució en l’enginyeria hospitalària’, té com a objectiu donar a conéixer totes les ferramentes tecnològiques disponibles en l’actualitat per a dur a terme el treball d’enginyeria que desenrotllen estos professionals en les infraestructures sanitàries.

Entre els temes més destacables que han tractat figura la intel·ligència artificial amb les seues possibilitats per a l’abordatge del treball d’enginyeria i anticipar i previndre fallades. També l’esdeveniment ha servit per a donar a conéixer tots els últims avanços tecnològics com el ‘Machine Learning’ per a potenciar i ampliar les capacitats del manteniment industrial i el ‘Desenrotllament de bessons digitals’ per a provar i simular canvis en un entorn virtual abans de portar-los a cap.

El col·lectiu d’enginyeria hospitalària mostra així el seu interés per conéixer tots els avanços tecnològics per a la seua aplicació en el treball diari que exercixen en el manteniment i gestió de les infraestructures hospitalàries i d’altres centres sanitaris.

A l’acte d’obertura d’esta jornada ha acudit la subdirectora general d’Infraestructures de la Conselleria de Sanitat, Juana Belmar, mentres que a la clausura de la mateixa ha acudit el director general de Gestió Econòmica, Contractació i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat, Pedro López Redondo.

La jornada ha servit també per a compartir experiències entre unitats d’enginyeria hospitalària de tot el territori valencià.

No hay comentarios

Dejar respuesta