Primers beneficiaris del Programa de Polítiques Inclusives Xàtiva 2020

Aquests sis primers usuaris responen al perfil de diversitat funcional

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han rebut aquest matí als sis primers beneficiaris del Programa de Polítiques Inclusives 2020, que responen al perfil d’usuaris amb diversitat funcional, i que s’incorporen hui als seus llocs de treball.

En concret, dos dels usuaris desenvoluparan les seues funcions a la Casa de la Joventut (un en horari de matí i altre de vesprada), mentre que també hi haurà un beneficiari a la llar de jubilats de la Plaça Roca, l’Escola d’Adults Francesc Bosch i Morata, la segona planta de l’Ajuntament de Xàtiva i l’auditori de Sant Agustí (aquest últim amb horari partit).

En total, s’han invertit en aquesta primera fase més de 52.000 euros, encara que al llarg de l’any s’aniran aprovant la resta de partides pressupostàries per a la resta de perfils, que ascendiran la inversió fins als 166.632 euros. La resta de beneficiaris s’aniran incorporant al llarg del període anual a aquest programa, amb diferents horaris i períodes de treball.


En  Castellà;

El Ayuntamiento de Xàtiva recibe a los primeros beneficiarios del Programa de Políticas Inclusivas 2020

Estos seis primeros usuarios responden al perfil de diversidad funcional

El alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y la concejala de Bienestar Social Xelo Angulo han recibido esta mañana a los seis primeros beneficiarios del Programa de Políticas Inclusivas 2020, que responden al perfil de usuarios con diversidad funcional, y que se incorporan hoy a sus puestos de trabajo.
En concreto, dos de los usuarios desarrollarán sus funciones en la Casa de la Juventud (uno en horario de mañana y otro de tarde), mientras que también habrá un beneficiario en el hogar de jubilados de la Plaza Roca, la Escuela de Adultos Francesc Bosch i Morata, la segunda planta del Ayuntamiento de Xàtiva y el auditorio de San Agustín (este último con horario partido).
En total, se han invertido en esta primera fase más de 52.000 euros, aunque a lo largo del año se irán aprobando el resto de partidas presupuestarias para el resto de perfiles, que ascenderán la inversión hasta los 166.632 euros. El resto de beneficiarios se irán incorporando a lo largo del periodo anual en este programa, con diferentes horarios y periodos de trabajo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 3 =