Primera hora gratis als pàrquings de la Glorieta i de l’Estació de Xàtiva

Ahir va donar començament la campanya de l’àrea de Mobilitat i Promoció Econòmica d’Ajuntament de Xàtiva per a facilitar a tots els usuaris l’aparcament en la nostra ciutat. En el pàrquing de la Glorieta i de l’Estació podràs aparcar el teu vehicle durant una hora gratis.

L’edil de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha explicat que l’Ajuntament ha dut a terme una negociació amb les empreses concessionàries, Perot Gestión i Saba, amb la finalitat d’oferir aquest nou avantatge en el servei. De resultes, més del 50% de les places d’aquestos aparcaments s’oferiran en rotació, el que suposa més de 250 estacionaments disponibles amb la primera hora sense cost per a l’usuari.

En el cas de l’aparcament de la Glorieta, els primers 60 minuts seran totalment gratuïts, però si el temps d’aparcament depassa la primera hora (61 minuts), l’usuari ha de pagar tot el temps d’ocupació de la plaça de pàrquing comptant des del primer minut. En el cas de l’aparcament de l’estació, ubicat junt a l’estació de ferrocarril, la primera hora sempre és gratuïta, independentment del temps que haja estat aparcat el cotxe. Aquesta mesura entrarà en funcionament el diumenge 1 de gener de 2017.

Des de les àrees de Mobilitat i Promoció Econòmica “ens hem marcat l’objectiu de millorar les possibilitats d’estacionament, ja que Xàtiva és un referent comercial i de serveis de primer ordre i els nostres visitants necessiten facilitats per a poder deixar el cotxe”, assegura el regidor, qui ha avançat que la intenció de l’Ajuntament és estendre aquesta mesura a altres aparcaments públics de la ciutat successivament.

No hay comentarios

Dejar respuesta