El primer tinent d’alcalde es reuneix amb la directora d’ocupació i formació del Servef

El primer tinent d’alcalde de Canals, Ricardo Requena, s’ha reunit, recentment, amb la directora d’ocupació i formació del  Servef  Rocio  Briones Requena, com a màxim responsable de l´àrea socioeconòmica de l´Ajuntament de Canals, li va exposar a la directora general d´ocupació les circumstàncies que envolten actualment a la població de Canals. El regidor, li explicava a Briones “la necessitat de Canals de tornar a ser un referent en la comarca, amb la creació d’empreses i de llocs de treball “per això “des del nou equip de govern  estem intentant posar els mimbres  necessaris perquè així ocurrisca, però necessitem l’ajuda d’organismes com el Servef”.

Per la seua banda, Briones li explicà com seran les noves subvencions en formació i en ocupació per a les entitats municipals. De fet, la pròpia directora afirmà que “aquestes serien més atractives i ventajoses per als ajuntaments”.

Requena també aprofità la visita a Briones per demanar ajuda davant la imminent creació a Canals d´un  nou pla d`ocupació social local, amb el que” es podrà donar feina durant un temps determinat a persones aturades del nostre municipi”, afirmà el regidor.

A més, Canals, també està a l´espera de poder beneficiar-se del pla d´iniciativa social que la Conselleria, amb l´ajuda de les Diputacions, vol dur a terme i que serviran, en alguns casos, per reorientar laboralment la situació de molt aturats.

No hay comentarios

Dejar respuesta