Ignacio Blanco presentarà el seu llibre ‘Botiflers’ dijous a Canals

Es tracta d’una activitat organitzada pel club de lectura de Canals amb el suport de la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament que es durà a terme a la tercera planta de la casa de cultura de Ca Don José, dijous, a partir de les set de la vesprada.

Aquesta publicació recull les intervencions més destacades a les Corts Valencianes durant el període d’Ignacio Blanco com a diputat de les Corts. En paraules del mateix Blanco l’expressió “Botiflers” vol expressar el que ha sigut el govern del PP: “Antivalencià per damunt de tot. Traïdors del poble valencià al qual han atacat no sols la seua llengua i cultura, sinó també la seua economia”

A més de contar amb la presència de l’autor del llibre també intervindrà l’editora de la publicació Àfrica Ramírez.

L’acte estarà conduït per l’actual tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente.

ignaci-i-miquel


En Castellá:

Se trata de una actividad organizada por el club de lectura de Canales con el apoyo de la Concejalía de Cultura de l´Ayuntamiento que se llevará a cabo a la tercera planta de la casa de cultura de Can Don José, jueves, a partir de las siete de la tarde.

Esta publicación recoge las intervenciones más destacadas a las Cortes Valencianas durante el periodo de Ignacio Blanco como diputado de las Cortes. En palabras del mismo Blanco la expresión “Botiflers” quiere expresar el que ha sido el gobierno del PP: “Antivalenciano por encima de todo. Traidores del pueblo valenciano al cual han atacado no sólo su lengua y cultura, sino también su economía”

Además de contar con la presencia del autor del libro también intervendrá la editora de la publicación África Ramírez.

El acto estará conducido por el actual teniente de alcalde del Ayuntamiento de Xàtiva, Miquel Lorente.

No hay comentarios

Dejar respuesta