El president de la Diputació de València Toni Gaspar visita la Fira de Xàtiva

La Reina de la Fira ha obsequiat al president amb un garrot com a record de la visita

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat aquest matí la Fira de Xàtiva acompanyat per l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà junt amb la resta de la corporació municipal, alcaldes d’altres localitats i membres de l’executiva comarcal.

president-de-la-dipu1-fira-xativaLa comitiva ha esmorzat primerament a un dels establiments situats a la Fira i després s’ha desplaçat fins l’Ajuntament, on el president de la Diputació de València ha signat el llibre d’honor al Saló de Plenaris amb les següents paraules: «Tot un plaer, emocionant, vindre a la Fira de Xàtiva i a aquesta magnífica ciutat com a president de la Diputació de València després de molts anys de visitar-la amb la meua família d’aquesta comarca des de ben xicotet. La Fira de Xàtiva és sens dubte un dels esdeveniments de l’estiu i de la província, màxima festa que representa eixir al carrer a mostrar el millor que tenim i a conviure més i millor, que és l’aspiració de qualsevol representant i servidor públic al front de les institucions. Amb el desig de tornar més vegades i continuar amb el treball de col·laboració amb aquesta ciutat, deixe estes paraules i les unisc amb un fort abraç a l’alcalde, la corporació, i a tots els habitants d’aquesta històrica ciutat».

president-de-la-dipu3-fira-xativaGaspar ha atès posteriorment als mitjans de comunicació i ha explicat que: «si en algun lloc havia d’estar el President en aquests dies, és a la Fira de Xàtiva, tot un exemple de convivència. Feia temps que no venia però el sabor segueix sent el mateix. Des del primer moment m’ha evocat a la meua infància». Respecte al treball de la Diputació de València, Toni Gaspar ha remarcat «el compromís de que anem a seguir recolzant als ajuntaments coordinant i ajudant allà on no es pot arribar».

declaraciones-de-roger-fira-xativaRoger Cerdà, alcalde de Xàtiva, ha comentat per la seua part que: «hui és un dia especial per a nosaltres. Fa un mes que Toni és president de la Diputació i hui ens acompanya en una de les fires més importants de tot el territori valencià. Vull agrair-li personalment la seua visita, ja que en aquesta legislatura els ajuntaments estem rebent una gran ajuda per part de la Diputació podent incrementar les inversions i reduir l’endeutament».

Seguidament, la Reina de la Fira Paula Valor i la seua Cort han obsequiat a Toni Gaspar amb un garrot com a record de la Fira 2018, així com amb el llibre de la festa i un ventall d’una de les parades del Reial de la Fira.

No hay comentarios

Dejar respuesta