Un total de 1400 jubilats i pensionistes de Xàtiva ho van passar en gran ahir en el sopar que se celebra en cada edició de la Fira en el camp de la Murta. Per als pensionistes, es tracta d’un sopar molt esperat i plena d’ambient, en la qual passen unes hores de diversió i poden ballar temes de sempre com a colofó de la vetlada.

IMG_1662L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la Corporació Municipal, van acompanyar als assistents en aquesta nit especial. També van assistir la Reina de la Fira, Paula Valor i les seues Dames d’Honor, al costat dels seus acompanyants.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, va explicar en declaracions a DiariDigital.es que «enguany hem repartit 1.400 tiquets, ja que és la màxima capacitat que es pot gestionar, més la taula presidencial i les associacions que col·laboren amb la regidoria de Benestar Social, també amb comtat amb el col·lectiu de persones sordes de la ciutat, ja que volem que siga un sopar inclusiu, a on tot el món puga disfrutar de la festa».

IMG_1651Angulo va afegir que «la gent està contenta, i hem aconseguit que l’accés al recinte siga més ordenat igual que el lliurament dels ventalls que oferim com obsequi als assistents».

La gent gran que va assistir al sopar va poder gaudir d’un menú, elaborat per una empresa de catering del Puig, que és la primera vegada que venen a Xàtiva, El sopar es repartia de forma individual en una caixa que incloïa una picadeta, entrepà i postre més beguda.

Com a novetat i fi de festa l’homenatge a Bruno Lomas, amb l’actuació d’Emilio Solo i Els rokeros, molts assistents van ballar sense parar les cançons dels anys 70. Va ser un esdeveniment replet d’ambient i animació.

No hay comentarios

Dejar respuesta