Presentació pública de Patricia i Vera Falleres Majors de Xàtiva 2024

El pati de la casa de la Cultura de Xàtiva va acollir aquest dimarts a la vesprada l’acte de presentació pública de Patricia Giner Montagud i Vera Langa Suñer com a Falleres Majors de la ciutat en 2024.

Al voltant de un centenar de persones es van congregar en la casa de la cultura per a assistir al primer acte oficial Patricia Giner i Vera Langa , que comptaren amb el recolzament de les actuals Falleres Majors, Laura Hernández i Noa Esplugues, així com amb el del col·lectiu faller representat pels presidents i Falleres Majors de les comissions de la ciutat.

Una vegada presentades públicament les Falleres Majors de Xàtiva per a l’exercici 2024, Patricia i Vera, es fan públics els noms del, xiquets i xiquetes que les acompanyaran en aquest any tant especial.

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Xàtiva, aquesta està formada per les senyoretes Paula, Marta, Raquel y Sara.

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, aquesta està formada per les xiquetes i els xiquets: Eric, Naroa, Àngel, Lara, Pau, Leire, Pablo, Júlia y Borja.

No hay comentarios

Dejar respuesta