Presentació del llibre de la Junta Local Fallera i dinar de germanor

Avuí la Junta Local Fallera presenta el nou llibre de les Falles 2016 a Sant Doménec, on s’hi troben totes les comissions falleres amb tota la programació i amb fotografíes de les seues falleres majors, així com dels monuments i altres articles relacionats.

A poc més d’una setmana per a l’inici de la festa fallera per excel·lència, i per finalitzar un preludi que sembla eternitzar-se, el llibre és una petjada més per a perfilar eixa realitat.

A més, aquest cap de setmana, que s’esdevé neguitós, hi haurà el primer dinar de germanor on acudiràn totes les comissions, i que tindrà lloc diumenge a migdia al Jardí de la Pau (fins ara havia sigut un sopar, i a un saló de banquets). Una de les raons d’aquest canvi radica en la impossibilitat de realitzar un sopar a un saló de banquets lo suficientment gran sense sortir de la ciutat.

Aquesta novetat dóna un aire de proximitat a aquesta menjada simbòlica per apropar als diferents fallers, que encara què perteneixen a diferents comissions, comparteixen carrers, interessos i pasions.


En Castellá:

Hoy la Junta Local Fallera presenta el nuevo libro de las Fallas 2016 a Santo Doménec, donde se encuentran todas las comisiones falleras con toda la programación y con fotografíes de sus falleras mayores, así como de los monumentos y otros artículos relacionados.

A poco más de una semana para el inicio de la fiesta fallera por excelencia, y para finalizar un preludio que parece eternizarse, el libro es una huella más para perfilar esa realidad.

Además, este fin de semana, que se acontece neguitós, habrá la primera comida de hermandad donde acudiràn todas las comisiones, y que tendrá lugar domingo a mediodía al Jardín de la Pau (hasta ahora había sido una cena, y a un salón de banquetes). Una de las razones de este cambio radica en la imposibilidad de realizar una cena a un salón de banquetes lo suficientemente grande sin salir de la ciudad.

Esta novedad da un aire de proximidad a esta comida simbólica para acercar a los diferentes falleros, que encara qué perteneixen a diferentes comisiones, comparten calles, intereses y pasions.

No hay comentarios

Dejar respuesta