Es presenta l’exposició de Juan Francés a la Casa de l’Ensenyança

Amb motiu del Premi de Pintura Fira d’Agost ‘Juan Francés’, en el matí d’ahir s’inaugurava al Museu de la Casa de l’Ensenyança una mostra amb quadres del pintor xativí que es podrà visitar fins setembre-octubre.

expo-frances-2-diaridigital.esEl regidor de Cultura, Jordi Estellé, ha explicat que l’agraïment entre la familia del pintor i l’Ajuntament és recíproc i que des del consistori «hem obert els braços a aquest reconeixement». En aquest sentit, ha afegit que «volem agrair l’oportunitat que ens aporta la familia amb aquesta donació, una exposició que es convertirà en un nou atractiu cultural i turístic de la ciutat».

expo-frances-3-diaridigital.esPer la seua banda, la dona de Francés ha destacat que el sesenvolupament de l’acte s’ha dut a terme d’una manera molt grata i bonica, a més, va voler tindre paraules d’especial agraïment per a Octavio Ballester, «una ajuda enorme per a nosaltres que s’ha encarregat de tot el que te a veure amb la pintura del meu marit i a Salvador Vercher que ha exercit d’intermediari». A més, va reconèixer que «la meua filla és la meua principal motivació per a dur a terme iniciatives com aquesta».

expo-frances-4-diaridigital.esPer la seua banda, Ballester va donar detalls de la mostra que es pot visitar al Museu de l’Ensenyança. Així, va comentar que «la mostra havia de ser representativa i amb la selecció realitzada mostrarem la carrera del pintor des dels seus inicis fins el final de la seua carrera, representant totes les seues facetes. De fet, l’últim quadre que es pot veure és de l’any 2008». Ballester va afegir que hi ha pintures d’objectes, paisatges, situacions diàries e inclús quadres dedicats a la música.

expo-frances-1-diaridigital.es

expo-frances-6-diaridigital.es

expo-frances-8-diaridigital.es

expo-frances-7-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta