Premien els historials acadèmics més rellevants d’una trentena d’alumnes de Xàtiva

Es tracta de la primera activitat de la Setmana de l’Educació

Xàtiva,22dabril de 2024.- Una trentena d’alumnes dels diferents centres educatius de Xàtiva han rebut aquesta vesprada a la Casa de Cultura els premis als historials acadèmics rellevants, amb els quals es distingeix a l’alumnat de la ciutat amb millor expedient acadèmic.

Pel que fa al col·legi Claret, han estat reconeguts en Primària Carme Bataller Sánchez, Pepe Momparler Sancho i Samuel Martínez López, mentre que en Secundària els premis han recaigut en Mireia Llopis Francés, Pablo Pascual Quiralte i Andreu Sanchis Sánchez. Pel que fa al centre de la Immaculada, els guardons han sigut per a Alexia Chacón Sánchez, Martín Taich Vidal i Elena Vañó Perales (Primària). A l’IES Josep de Ribera han rebut el premi Paula Gómez Pérez, Laura María Martínez Terol i Nieves María Pla Pardillos (Secundària), mentre que al Taquígraf Martí els reconeixements han sigut per a Lidia Ramón Juan, Agustí Escandell Lluch i Gabriel Dinkov (Primària).

També han rebut el seu reconeixement en Primària els alumnes Adam Josep García Ferrero, Martina Martínez Mollà i Àngela Romero Santamaria (Gozalbes Vera); Marta Mazcuñán Alcocel, Paula González García i Mónica Sánchez Agustí (Nuestra Señora de la Seo – Dominiques); i Lucía Aragonés Marzal, Miguel Ramos Victoria i Sasha Rengel Castro (Jacinto Catañeda). Per últim, en Secundària han estat reconeguts també Sofía Vizcaíno Benet, Adrian Pino Ortega i Laura Pelegrina Pérez (Nuestra Señora de la Seo – Dominiques); i Ariadna Franch Pérez, Inés Pérez Montesinos i Javier Tormo Moll (IES Doctor Lluís Simarro).

«Enhorabona als xiquets i xiquetes que han obtingut aquests resultats acadèmics. És un orgull per a la ciutat veure l’esforç dut a terme per aquest grup d’alumnes» ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha afegit que «aquests resultats no serien possibles sense l’ajuda del professorat i dels pares i mares, que dediquen els majors esforços a facilitar recursos i educar de la millor manera possible».

L’acte, amb el qual s’ha iniciat la programació de la Setmana de l’Educació, ha estat presentat per la cap d’estudis del CEIP Attilio Bruschetti Desirée Sánchez. A més a més, també s’ha reconegut a Fernando Pérez García, mestre del CEIP Attilio Bruschetti, qui ha estat reconegut amb el premi M. Antònia Canals 2023.

No hay comentarios

Dejar respuesta