El Pregó donarà el tret d’eixida a la Setmana Santa de Xàtiva

Tan sols uns dies després d’acomiadar les falles, la ciutat de Xàtiva torna a estar de celebració, en aquesta ocasió amb motiu de la Setmana Santa.

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense oferirà un concert, patrocinat per l’Ajuntament de Xàtiva, en el marc del pregó de la Setmana Santa Setabense que es realitzarà aquest divendres, a les 20.15h, en la Seu i serà pronunciat per l’Abat de la Col·legiata, José Canet. Després de les seues paraules la formació musical interpretarà conegudes marxes de la Setmana Santa xativina amb arranjaments per a orquestra de corda.

D’altra banda, el Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest dissabte el concert “El So de les Imatges” oferit per la Hermandad de Cofradías. Es tracta d’un concert audiovisual protagonitzat per la banda simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense acompanyat d’imatges pròpies aportades per Lorenzo Segarra. Es va a comptar amb la col·laboració de les confraries de Xàtiva que aportaran sons “propis” de la Setmana Santa de la ciutat.

S’iniciarà a les 19.30h. Les entrades són un donatiu de 3€ que es destinarà a finalitats socials.

la-seo-celebracion


En Castellá:
Tan sólo unos días después de despedir las fallas, la ciudad de Xàtiva vuelve a estar de celebración, en esta ocasión con motivo de la Semana Santa.

La Joven Orquesta de la Primitiva Setabense ofrecerá un concierto, patrocinado por el Ayuntamiento de Xàtiva, en el marco del pregón de la Semana Santa Setabense que se realizará este viernes, a las 20.15h, en la Sede y será pronunciado por el Abad de la Colegiata, José Canet. Después de sus palabras la formación musical interpretará conocidas marchas de la Semana Santa Setabense con arreglos para orquesta de cuerda.

Por otro lado, el Gran Teatro de Xàtiva acogerá este sábado el concierto “El Sonido de las Imágenes” ofrecido por la Hermandad de Cofradías. Se trata de un concierto audiovisual protagonizado por la banda sinfónica de la Sociedad Musical la Primitiva Setabense acompañado de imágenes propias aportadas por Lorenzo Segarra. Se va a contar con la colaboración de las cofradías de Xàtiva que aportarán sonidos “propios” de la Semana Santa de la ciudad.

Se iniciará a las 19.30h. Las entradas son un donativo de 3€ que se destinará a finalidades sociales.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + diez =