Espai Esportiu i Cultural de Sant Pere passa a fase de votació de DecideiXàtiva

Cartes dels lectors: Hui ens escriu Espai Esportiu i Cultural de Sant Pere.

La proposta presentada per diverses associacions ( La Muixeranga, el Club Xàtiva Voleibol, el Club Tenis-taula Xàtiva, el club de Gimnàstica Rítmica de Xàtiva, AFADAXA, Teatre la Lluna, CEIP Attilio Bruschetti, AMPA Attilio Bruschetti) i recolçada per una gran quantitat de persones de diferents col.lectius va passar el passat dimarts 21 a la fase de votacions dins del programa DecideiXàtiva impulsat per l’ajuntament de Xàtiva.

Aquesta proposta consisteix en la construcció d’un local d’uns 250 metres quadrats al qual se li donaria una utilització molt amplia i diversa tant a nivell de l’escola, com a nivell de barri i ciutat.

D’aquesta forma es dinamitza el barri de San Pere, una zona molt necessitada d’aquestes actuacions, creant espais d’encontre i convivència, des d’on posar a l’abast de la gent una oferta d’activitats accessible i diversa.

Per als diferents col·lectius com són la gent jove, les dones, els majors,… tindre aquest espai proper que oferira activitats compartides o que albergara les seues pròpies, contribuirà a revitalitzar un barri que necessita d’aquestes actuacions per garantir la qualitat de vida dels seus veïns.

Durant l’horari lectiu del centre també se li donarà ús a aquesta inversió. Principalment per a les classes d’educació física i psicomotricitat del centre públic del barri, però també per a altres activitats del centre que requereixen d’un espai d’aquestes característiques com saló de actes, sala d’exposicions…, donant resposta d’aquesta manera a la reivindicació d’unes instal·lacions adequades que es porta fent des de fa molts anys.

Aquesta construcció pot estar en torn als 125.000 euros atenent a consultes tècniques que ha realitzat el col.lectiu que presenta la proposta. Una vegada finalitzada i amb la seua posterior utilització es solucionarà un problema històric com es la falta d’instal.lacions d’aquest tipus per als ciuitadans d’aquesta part de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × tres =