El PP de Xàtiva critica que no es tinga en compte als artistes locals per a l’elaboració del cartell de la Fira

Els populars han criticat que l’actual equip de govern faça oïdes sordes als suggeriments dels populars i s’oblide dels artistes locals, una altra vegada, i encarregue a Javier Mariscal el cartell de Fira d’enguany, un cartell, tal i com asseguren, de dubtosa qualitat artística.

Els populars de Xàtiva després de ficar-se de nou en contacte amb els artistes residents en la ciutat i pedanies han destacat la falta d’atenció que està rebent la cultura i l’art en les seues diverses vessants des de l’entrada del nou equip de govern.

En segon lloc lamenten la forta inversió en artistes forans que s’està realitzant, com el cas de Javier Mariscal, i l’oblit en el qual estan caent els nostres autors.

En tercer lloc, destaquen la falta d’implicació en projectes culturals propis, que ens consta que estan arribant a l’actual equip de govern i que podrien donar visibilitat a la nostra ciutat i creadors, tal i com expliquen.

Des del PP recorden que existeix un informe de l’any 2015 elaborat pel Consell Valencià de Cultura  en el que s’expressa que s’ha de “Facilitar iniciatives que permeten el contacte entre ajuntaments, museus, centres docents, biblioteques, institucions culturals, etc.. i els artistes. Propiciant així l’enteniment per crear productes educatius, didàctics i culturals.” Exactament el contrari del que està fent Roger Cerdà, lamenten.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 2 =