Pla denuncia la mala gestió del tripartit durant els dos primers anys de govern a Xàtiva

El PP de Xàtiva, encapçalat per la seua portaveu Maria José Pla, va oferir en el matí d’ahir una roda de premsa juntament amb la diputada nacional Elena Bastidas, la portaveu del grup a la Diputació, Mari Carmen Contelles, i el president del PP comarcal i diputat provincial, Evarist Aznar.

maria-josePla-diaridigital.esDurant la seua intervenció, Pla va acusar al tripartit de “tindre molt de gest però poca gestió” a més d’assegurar que es trova trencat per una lluita de poder interna”.“És un fet que el tripartit de Xàtiva està pràcticament trencat: no es parlen entre ells i solament intenten obtenir beneficis per guanyar les properes eleccions i governar en solitari, com de debò els agradaria

Pla qüestiona la transparència i la participació pregonada pel govern municipal. “Solament criden a la participació ciutadana quan no els interessa decidir, com en el cas dels bous i la Reina de la Fira”. La portaveu incideix que “no es va demanar l’opinió de la gent per tancar el carrer Ángel o la plaça del Mercat, amb els comerciants totalment en contra”. La regidora va recordar la denúncia de “els currículums d’amics del PSOE” que van aparèixer en les fotocopiadores de l’ajuntament i que “ara treballen en empreses concessionàries” del consistori.

pp-ruedaprensa-2anys2-diaridigital.esTambé va voler denunciar “la manipulació” que estan realitzan del deute municipal així com “l’afany recaptatori’s’han posat 1.300 denúncies en els últims tres mesos enfront de les 300 de tot l’any anterior. Moltes no es poden anul·lar i fins i tot estan havent de pagar hores al personal de la policia per poder tramitar les sancions», destacant amb ironia que “era un govern que venia a treballar per les persones”.

evarist-diaridigital.esPer la seua banda, el president comarcal de l’agrupació, Evarist Aznar, va denunciar la situació en la que es trova el president de la Mancomunitat, que des de fa unes setmanes ha deixat de ser alcalde, i que va calificar de “irregular” així com el cobrament dels rebuts del Cor que fiquen en una situació “d’indefesió als veïns” degut a que “la nova diputació fica en cobrament tot lo que està en catastre”.

elena-pp-diaridigital.esLa portaveu del PP a la Diputació, Mari Carmen Contelles, va definir la gestió de l’entitat provincial de “sectarisme, incoherència i col·lapse”. Contelles, ha explicat, “va presentar una esmena en la qual es proposava destinar 150.000 euros per a una remodelació del centre, si no era possible la construcció, que va ser rebutjada”. En aquest sentit, “Fiquem de relleu la poca sensibilitat de la senyora Oltra, que compta amb 12 assessors i que prefereix enxufar a la gent”.

Finalment, la diputada nacional, Elena Bastidas, va voler reconèixer el treball que des de l’agrupació local s’està desenvolupant assegurant que “els ciutadans prendran bona nota de qui es preocupa per ells”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 19 =