L’artista de Xàtiva Miguel Soro ha trobat a Itàlia el lloc perquè els seus quadres dedicats al món del ciclisme tinguen la repercussió i reconeixement que mereixen i siguen el trampolí perfecte per a futures exposicions per tot el món.

Al maig del passat any Soro deixava de costat momentàniament la seua pintura paisatgística per a endinsar-se en un projecte que tenint com a excusa un homenatge a l’ex ciclista canalí Juan Garcia Such, convertien l’obra de Soro en un clar homenatge al cliclisme més clàssic i als seus protagonistes al pas de la història.

Soro es va traslladar a Itàlia, on va estar exposant i pintant en la localitat de Boario entre unes altres, seu dels campionats d’Itàlia de Ciclisme amb Pedale Vintage. Actualment es troba exposant en la localitat de Marone (Llac d’Iseo) de la mà també de Pedale Vintage que van conèixer la seua obra en la Eorica del passat any i li van oferir exposar i pintar en aquesta edició.

diaridigital.es-Soro-expone-Italia-2

Aprofitant el moment de la inauguració, el passat 18 de juny de la passarel·la de Christo, una passarel·la de més de 3 kilometros sobre les aigües del llac d’Iseo, Soro va ser convidat a presentar allí la seua mostra de ciclisme clàssic, alguna cosa que ha servit per a reconèixer a l’artista de Xàtiva la seua gran capacitat per a crear.

El cap de setmana passat més de 90.000 persones procedents de tot el món van creuar la passarel·la i van poder contemplar al mateix temps l’obra de Miguel Soro.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − catorce =