Pepe Viyuela arriba al Gran Teatre de Xàtiva amb l’obra «Tartufo»

La representació tindrà lloc aquest divendres 18 de febrer a les 20:30 hores i el preu de les entrades és de 12 euros i 10 euros amb descomptes

El conegut actor Pepe Viyuela xafarà aquest divendres l’escenari del Gran Teatre de Xàtiva amb la representació «Tartufo» de Lantia Escénica (Grupo Focus), que tindrà lloc a les 20:30 hores.

«Tartufo» (o «El impostor») és una de les comèdies més destacades del dramaturg Molière. Una autèntica joia de la literatura dramàtica universal que ens parla sobre la falsa devoció i la hipocresia. L’obra està adaptada per Ernesto Caballero i en ella participen també artistes com ara Paco Déniz, Silvia Espigado, Germán Torres, María Rivera, Estibaliz Racionero, Javier Mira i Jorge Machín.

L’espectacle té un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes) i les entrades es poden aconseguir a la web d’Instanticket, o de forma presencial a la taquilla del Gran Teatre dijous i divendres de 12 a 14 hores, així com també abans de la funció.

Pepe Viyuela porta més de dues dècades i mitja dedicant-se a la interpretació. Començà amb Tierra (1995) i posteriorment va realitzar el paper de Filemón a les dos pel·lícules destinades als coneguts detectius privats de còmic. Un dels seus papers més reconeguts va ser el de Chema Martínez a la sèrie «Aida» (Telecinco), tot i que també ha participat en altres com Olmos y Robles (TVE) o Matadero (Antena 3). Pel que fa al teatre alguns dels títols en els quals ha participat són «Androcles y el león» (Festival de Teatre Clàssic de Mèrida, 1999), «La tempestad» (2004), «El pisito» (2009-2011), «El baile» (2013), «Encerrona» (2016) o «El silencio de Elvis» (2019), entre d’altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − tres =