Pepe Garrigós és investit com a alcalde de l’Alcúdia de Crespins pel que queda de legislatura

Ha assegurat que serà un primer edil “dialogant, pròxim i senzill i que farà tot el que estiga a les seues mans per a solucionar els problemes de la gent

L’Alcúdia de Crespins.-15.01.2022.-Pepe Garrigós ja és alcalde de l’Alcúdia de Crespins després del ple celebrat aquest migdia en què ha sigut investit com a primer edil gràcies al pacte de govern subscrit entre la seua formació i el PSPV-PSOE el 2019. Roberto Granero, que presentava la seua renúncia al càrrec el passat dijous, li ha traspassat la vara de comandament pel que queda de legislatura  en un acte en què Garrigós ha estat recolzat per membres del partit.

En les primeres paraules com a primer edil, Garrigós ha volgut agrair de tot cor el suport «de totes les persones que heu confiat en mi i que, amb generositat i responsabilitat, heu fet possible que, a hores d’ara, siga el vostre alcalde; l’alcalde de tots els alcudians i alcudianes». A més, s’ha dirigit a la seua família per reconéixer-ls el seu suport i la seua ajuda incondicional «en aquest projecte de la meua vida».

A continuació, el nou alcalde ha recordat la situació de pandèmia que estem vivint amb unes paraules «per a l’ànim i el record de les famílies que han sofrit directament els seus efectes. En primer lloc, als més de 900 afectats per la pandèmia en l’Alcúdia de Crespins i a les 5 persones mortes a causa d’aquest mal, així com a totes aquelles que d’una forma o una altra han vist com canviaven les seues vides pels efectes econòmics i socials d’aquest maleït COVID».

Al seu discurs, Garrigós, ha afirmat que assumeix «amb decisió, valentia i responsabilitat, el repte de tornar a ser alcalde del meu poble gràcies al pacte de legislatura amb el PSOE, un pacte que ve funcionat amb molt diàleg, bon govern des de 2015 i que tindrà llarga vida en les pròximes legislatures».

Així mateix, ha subratllat que com a alcalde li cal «una nova manera de fer política, una autèntica regeneració democràtica que empodere la ciutadania i que deixa enrere velles polítiques de supèrbia, jerarquia i poder», a més a més ha recordat que les passades eleccions «ens han donat un missatge ben clar; no hi ha majories absolutes i el poble de l’Alcúdia de Crespins vol diàleg, honradesa, transparència i moltíssima responsabilitat» i ha fet una crida a tota la corporació municipal de diàleg, treball conjunt i consens entre totes les forces polítiques «per a garantir la governabilitat del nostre benvolgut poble».

Garrigós ha assegurat que serà un alcalde dialogant, pròxim i senzill i que farà tot el que estiga a les seues mans «per a solucionar els problemes de la gent, per escoltar a totes i tots i poder anar a dormir cada nit amb la consciència tranquil·la per la feina ben feta» i ha ressaltat que ara més que mai, com a alcalde de l’Alcúdia de Crespins «continuaré lluitant fins a les meues últimes forces per fer de la Sanitat, l’Educació i els Serveis Socials, els pilars de la nostra societat, una societat igualitària entre els homes i les dones, sense discriminació per l’orientació sexual, per raça o per creences religioses».

També ha volgut confirmar que en l’Alcúdia de Crespins «continuarà el govern de coalició fent una altra manera de fer política. El govern aposta per la justícia social, per l’ajuda a qui vertaderament ho necessita, per no malbaratar els diners públics i per reactivar l’economia i fomentar l’ocupació».

Finalment, ha assegurat que aquest equip de govern no permetrà que «cap família es quede al carrer, ni que cap xiquet de l’Alcúdia de Crespins haja de patir fam. Em plantaré on faça falta perquè el nostre poble tinga les infraestructures necessàries i tots els serveis públics perquè els nostres veïns nos es falte de res».

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete + seis =