Pedro Acosta, campió del món de Moto2

El murcià va guanyar el títol ahir a Malàisia

Mancant dues carreres per a la finalització del Campionat del Món de MotoGP, Pedro Acosta ja és campió del món de Moto2. Després d’una temporada espectacular, en la qual els errors o falta d’experiència de l’any passat li han servit d’aprenentatge, el de Mazarrón ja ha gravat el seu nom amb lletres d’or per segona vegada en el Mundial de MotoGP.

Després de la consecució del títol de Moto3 en 2021, aquest 2023 serà recordat per ser l’any de Pedro Acosta en Moto2 quan es va convertir en el campió més jove de la categoria intermèdia des de Dani Pedrosa en el 2004.

Gran trajectòria per a arribar a MotoGP

Acosta va passar per la Copa d’Espanya de Minivelocidad on va ser campió d’Espanya en el 2014 i en el 2015 per a fer el salt al Campionat d’Espanya on també va triomfar en PreMoto3 en el 2017. A partir d’ací el seu ascens va ser meteòric passant pel Campionat FIM Júnior de Moto3 (JuniorGP en l’actualitat) i guanyar la Xarxa Bull Rookies Cup en el 2020 bastants carreres abans del final de temporada.

El seu debut en el Campionat del Món de Moto3 va ser en el 2021 on, en la seua primera carrera va acabar segon, i en la segona va guanyar eixint des de pitlane. Acosta es va convertir en el primer pilot a aconseguir el títol en la seua temporada de debut en Moto3 des de Loris Capirossi en 1990.

El seu primer any en Moto2 va ser més complicat del que al murcià li haguera agradat, però va ser una temporada per a aprendre i en 2023 s’ha vist. Encara que a principi d’any Tony Arbolino li va plantar cara, abans de l’aturada estiuenca, Acosta va començar a distanciar-se de tots. Amb 10 victòries i 19 podis, Pedro Acosta és campió del Món de Moto2 i el seu pròxima parada MotoGP!.

Enhorabona!

No hay comentarios

Dejar respuesta