Pau Cháfer i Pep Botifarra adapten la cançó tradicional valenciana per a orquestra simfònica

En la jornada d’ahir es va presentar el concert simfònic de Pau Cháfer i Pep Botifarra, que tindrà lloc el proper dissabte 30 de juny al Gran Teatre de Xàtiva.

Es tracta d’una iniciativa ideada pel músic Pau Cháfer, que ha consistit en realitzar l’arranjament d’una sèrie de peces característiques del repertori valencià, que fins ara estaven fetes per a banda i rondalla, però que a partir d’ara també podran ser interpretades per orquestra simfònica.

“Estem molt orgullosos de que tant Pau com Pep ens vingueren a comentar aquest projecte, ja que ve a tancar el cicle de dignificació del que és la cultura popular valenciana, dotant d’uns arranjaments a les cançons populars que fan que puguen ser interpretades per orquestres simfòniques”, ha explicat el regidor del Gran Teatre, Alfred Boluda.

Aquests arranjaments seran interpretats per 72 músics de l’orquestra simfònica de València i per 16 membres de la rondalla, a més de Pau Cháfer al piano i Pep Botifarra cantant. El concert comptarà també amb reconeguts artistes que acompanyaran l’espectacle: Marina Rossell, Vicent Torrent, Miquel Gil, Xavi Agulló, Paco Muñoz o el xativí Feliu Ventura.
El concert arribarà a Xàtiva just un dia després de la seua presentació oficial, que tindrà lloc el dia 29 de juny al Palau de les Arts de València.

Les entrades estan disponibles des de ja a la Casa de la Joventut físicament i a Instanticket de manera telemàtica. Els preus oscil·len entre els 15 i els 18 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta